کاسنی چیست؟ کاسنی برای پوست صورت چه فوایدی دارد؟
ما در مورد گیاهی چند ساله، علفی و قوی صحبت می کنیم که ارتفاع آن به یک متر یا بیشتر می رسد. نام علمی آن Cichorium intybus و از خانواده Asteraceae است .
بین جولای و شهریور شکوفا می شود و گل های آن عموما آبی هستند ، اما در رنگ های سفید، صورتی یا یاسی نیز دیده می شوند. منشاء آن اروپایی است، اما کشت به تمام قاره ها گسترش یافته است.
به نام کاسنی یا رادیچتا نیز شناخته می شود و در بلژیک، فرانسه، اسپانیا و آلمان برداشت می شود.
شاید این ریشه است که بیشتر در آماده سازی های دارویی استفاده می شود. این بخش زیرزمینی منحصر به فرد است، زیرا دارای انشعابات کمی است. شکل مخروطی عجیبی دارد و کاملاً ضخیم است.
این برای چیست؟
این گیاه دارای خواص بی شماری از جمله ادرارآور و تصفیه کننده است. علاوه بر این، حاوی بسیاری از ویتامین ها، عمدتاً A و گروه B است. در 100 گرم کاسنی، 1.5 میلی گرم آهن، 10 درصد نیاز روزانه ، و همچنین 40 کلسیم و 70 گرم فسفر وجود دارد.
فیبر عمدتاً توسط اینولین و فروکتولیگوساکاریدها نشان داده می شود، مولکول هایی که، همانطور که بعدا خواهیم دید، بسیار مرتبط هستند.
کالری دریافتی آن تنها 18 کالری است و این باعث می شود اگر از رژیم غذایی برای کاهش وزن پیروی کنید مناسب باشد.
از آن در آشپزخانه استفاده می شود، جایی که به رادیچیو یا انواع دیگر آن، اندیو معروف است. ریشه آن، بو داده و آسیاب شده، به عنوان جایگزین قهوه در مواقع قحطی یا برای کسانی که تمایلی به مصرف کافئین ندارند ، مورد استفاده قرار گرفته است .
این پودر با عطر عالی است و این روش مصرف آن توسط هلندی ها در سال 1600 ابداع شد تا محاصره های ناشی از جنگ را کاهش دهد.