کشف ظروف نقره که زمان مصر درون آن غذا سرو می کردند!

یک ظرف باز و نسبتا کم عمق است که می تواند از مواد زیادی مانند شیشه، سفال، فلز یا چوب ساخته شود.

این ظرف نقره بسیار شیک و محکم بوده که به راحتی موجب خرابی بدنه آن نمی شود.

سبک‌ها، اندازه‌ها و شکل‌های مختلفی از ظروف وجود دارد و می‌تواند از وسایل تزئینی تا ظروف سرو باشد.

عملکرد ظروف نیز در دوره‌های مختلف متفاوت بود، جایی که عامل مشترک ظرف نقره در اصل برای نگهداری غذا بود.

سبک، ظاهر و قیمت ظروف مسی اغلب با شرایط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی آن زمان مطابقت داشت.

این را می توان با نام غذاهای خاصی مشخص کرد: ظرف نان، غذای میوه، ظرف توت فرنگی، دیش بون، ظرف نگهدارنده، ظرف خاویار و غیره است.

انواع خاصی از ظروف نقره ای در پاسخ به غذاهای محبوب غذایی در آن زمان ساخته شدند، با برخی از ظروف برنز غذایی که از تجربه غذاخوری فرانسوی سرچشمه می گیرند.

به عنوان مثال، در قرن بسیار محبوب شد در اصل نوعی کاناپه مانند نان برشته شده کوچک با رویه خوش طعم بود و معمولاً قبل از غذا سرو می شد.

یکی دیگر از غذاهایی که در واکنش به غذاهای محبوب به وجود آمد، غذاهای شیرین و بون دیش بود.

با افزایش مقدار شکر درون ظروف نقره وارداتی به انگلستان، دسرها مد شدند و بشقاب های ادویه ای دهه 1500 با غذاهای شیرین شکل دار و برجسته جایگزین شدند.

  • منابع:
    1. HISTORY OF THE DISH
  • تبلیغات: 
    1. آیا با خوردن شوید میخچه پا درمان می شود؟
    2. رب گوجه عجیبی که باعث طلاق یک زوج جوان شد
    3. اولین ماهی در خشکی زندگی می کند!
    4. فاجعه ی استفاده از ماسکهای ارزانی که از ماست تهیه شده بود!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *