در دوران میانه انگلیسی، کلمه فرانسوی کشمش برای توصیف انگور استفاده می شود و انگور خشک را کشمش خشک می نامند اکنون انگور خشک شده به عنوان کشمش شناخته شده است.
انواع کشمش به انواع انگور بستگی دارد با این حال، تعداد کمتری از انواع کشمش بیدانه تاکستان مانند طلایی، سیاه، سبز و غیره وجود دارد. مصرف کشمش فواید زیادی برای سلامتی دارد.
مصرف کشمش می تواند به کاهش سطح قند خون، کاهش وزن، بهبود هضم غذا، بهبود سلامت استخوان ها، بهبود سلامت دهان و دندان، تقویت ایمنی و غیره کمک کند.
علاوه بر این، کشمش را می توان برای مراقبت از پوست استفاده کرد و در ساخت بسیاری از محصولات زیبایی استفاده کرد زیرا پوستی صاف را برای ما فراهم می کند و از آسیب پوست جلوگیری می کند.
از این رو، کشمش میوه های خوبی است که فواید سلامت و زیبایی بی شماری را برای ما به ارمغان می آورد انگور میوهای تازه با طعم شیرین و ترش است و کشمش میوههای خشک انگور است که طعمی شیرین و ملایم دارد.
دوره کشت انگور کمتر از کشمش است، زیرا تبدیل انگور به کشمش خشک با استفاده از نور خورشید یا فرآیند مصنوعی کم آبی زمان می برد انگور در مقایسه با کشمش انواع متعددی در خود دارد، زیرا انواع کشمش های موجود تاکنون کمتر است.
انگور در بازار در مقایسه با کشمش ارزانتر است زیرا کاربردهای متعددی دارد و انگور حاوی مقدار بیشتری آب در حدود 85 درصد در مقایسه با کشمش است زیرا فقط 15 درصد آب دارد.
انگور و کشمش هر دو از نظر ریشه کاملا شبیه به هم هستند. کشمش بیشتر شبیه شکل منبسط شده انگور است زیرا پایه تولید کشمش کشت انگور است.
انگور به صورت توت از گیاه گلدار به نام انگور کشت می شود انگور و کشمش هم در آشپزی و هم در زمینه پزشکی کاربردهای فراوانی دارند و تقاضای زیادی در سراسر جهان دارند.
انگور در مقایسه با کشمش کمی ارزان تر است با این حال، کشمش در مقایسه با انگور فواید سلامتی زیادی دارد. هم انگور و هم کشمش برای تقویت ایمنی و افزایش سلامت استخوان های بدن ما مفید هستند.