مصرف کلوچه سنتی درنا در عصرانه می تواند کانون خانواده را گرم تر کند

از نظر فنی یک کیک قطره ای ساخته شده از خمیر کیک وانیلی که به صورت دور روی یک ورقه شیرینی پخته می شود.

این غذای لذیذ به فروشگاه شیرینی گلیزر منهتن منتسب می شود که متعلق به مهاجران باواریایی بود که دستور پخت را به شهر آورده بودند.

کلوچه سنتی درنا پس از پخت برگردانده می شود و با مایه کیک فوندانت سیاه و سفید پوشانده می شود.

دستور پخت شیرینی سیاه و سفید مورد علاقه ما را امتحان کنید.

بیسکوتی ساخته شده از خمیر سفتی که پهن شده و به صورت کنده پخته شده است، سپس برش داده شده، چرخانده شده و دوباره پخته شده است.

بیسکوتی را می توان به قرن چهاردهم در توسکانی ردیابی کرد، جایی که نانواها قصد داشتند رطوبتی را که منجر به کپک می شد از بین ببرند.

به این ترتیب، بیسکوتی یک کلوچه سفت است.

دستور پخت بیسکوتی مورد علاقه ما را امتحان کنید.

از نظر فنی تمام کوکی‌هایی که با کره درست می‌شوند، کوکی‌های کره هستند.

کاپج می‌گوید آن‌ها مانند شیرینی‌های شکری هستند، اما با شکر تزئین نمی‌شوند.

در حالی که به سختی می توان باور کرد زمانی وجود داشت که کلوچه های شکلاتی وجود نداشتند، اما این دستور پخت به دهه 1930 برمی گردد که در رستوران Toll House در ماساچوست معرفی شد.

کاپج می‌گوید آنها مقدار زیادی چربی و قند از چیپس‌های شکلات دریافت می‌کنند، بنابراین مقدار زیادی پخش می‌شوند.

دستور پخت شیرینی های شکلاتی مورد علاقه ما را امتحان کنید.

کوپج می‌گوید این شیرینی‌های شکلاتی پوشیده از شکر این قنادی‌ها وقتی پخش می‌شوند بافتی مشابه خود را به دست می‌آورند و به لطف واکنش بین شکر و سایر مواد، سطح دهانه‌ای ایجاد می‌کنند.

دستور پخت شیرینی مورد علاقه ما را امتحان کنید.

کاپج می‌گوید که ریشه‌های آن به کیوتو، ژاپن در دهه 1870 برمی‌گردد، کوکی‌های فورچون از خمیر شیرینی مانند پنکیک پخته شده بر روی یک دیسک فلزی شبیه به آهن وافل ساخته می‌شوند.

کوکی ها در حالی که گرم هستند تا می شوند، زمانی که یک نوار کوچک کاغذ حاوی یک ثروت داخل آن می لغزد.

دستور پخت شیرینی مورد علاقه ما را امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *